WE CAN DO IT

VI LEVERER VERDENDS BEDSTE HÅNDARBEJDET B2B LEADS

WE CAN DO IT

 

123 Ringelister kender til mange udfordringer hos Danske virksomheder og en af de største er receptionister som daglig afviser sælgere og det er klart nok når klokken er 11.00 og 20 sælgere har spurgt efter chefen eller navn på et kontakt som ikke er i firmaet længere. SEND MAIL ELLER RING IMORGEN ER SVARET!

 

Vi leverer derfor navnet på den rigtige person i firmaet og hvis vedkommende ikke er tilstede, har vores kunder også mulighed for at sende direkte e-mail til vedkommende og bygge stærke relationer. WE CAN DO IT - YOU CAN DO IT!

 

Fortæl os lige præcis om hvor i verden og hvilken type af samarbejspartnere i søger kunder. Mange kunder har forskellige behov og 8/10 vælger straks at bestille vores emner da vi leverer det nyeste indenfor ringelister på c-level forretninger eller de største i Danmark og i hele verden med direkte navne, telefonummer, e-mail adresser og meget mere data.

- Giv os navne på 3 virksomheder (kunder, konkurrenter eller leverandør)

 

Vi går straks med at lave en markedsanalyse, så vi kan matche stamdata på jeres nye samarbejdspartnere som i søger i Danmark eller i udlandet.

 

 

- Fortæl os hvor henne i verden, hvilken branche og kontakt titler i opsøger

 

Disse dataer skal vi bruge, så vi kan udarbejde de rigtige leads fra starten med skræddersyet og håndarbekdet ringelister.

 

 

- Dataproduktion tager fra 2-5 dage og leveres i excel file.

 

Bestilte emner sendes aldrig til 3 part, da leads er vejen til succes og nye samarbejdspartnere. Vores kunder skal have ro og den rigtige energi til at lave kanvas. Bestem selv om at i vil ringe eller sende direkte e-mail til den rigtige kontakt i firmaet og aldrig info mail som aldrig ender med succes.

 

 

123 Ringelister

WE CAN DO IT

 

DANMARKS ENESTE LEVERANDØR DER DAGLIG LEVERER DET NYESTE INDENFOR HÅNDARBEJDET B2B LEADS MED SKRÆDDERSYET RINGELISTER.

SENESTE 4 KUNDER ( 15-09-2017 )

 

  • GAVDI A/S (DENMARK)
  • REELIGHT ApS (DENMARK)
  • BLUCHER METAL A/S (DENMARK)
  • KONYA SEKER (TURKEY)

CVR: 36662654